Nyheder

Nyt samarbejde med Danmarks Basketball Forbund

22.07.2024

Junckers A/S har netop indgået et spændende samarbejde med Danmarks Basketball Forbund (DBBF)

"For Junckers er det et vigtigt træk, hvor vi dels kan støtte op om vores danske basketballspillere og dels være med til at videreudvikle sportsgrenen i Danmark – og så betyder det selvfølgelig også noget helt specielt for os at basketball eksklusivt spilles på massive trægulve.”

Tilbage i 2021 indgik Junckers et partnerskab med FIBA, der inkluderede EuroBasket ’22, World Cup ’23 og nu det kommende OL ’24. Med erfaring siden 1930 og et imponerende kartotek af internationale topturneringer har Junckers specialiseret sig i hvad der forventes af en basketballbane på højeste niveau og Niels Clement, Salgsdirektør Norden hos Junckers A/S tilføjer ”Vi er stolte af at kunne tilbyde vores danske spillere samme scene at shine på.”

Selv udtaler direktør i DBBF, Jesper W. Sørensen "Vi er meget glade for vores aftale med Junckers, hvor vi er sikre på at få et basketballgulv af allerhøjeste kvalitet. Det er endnu et skridt i den rigtige retning af at give vores spillere de bedste betingelser, så de forhåbentligt kan være med til at skabe historiske præstationer i fremtiden" 

Tilbage

keyboard_arrow_up



picture_as_pdf